Teamwork Arodo tijdens Titan Run | Arodo Total Bag-Handling
Arodo gaat de uitdaging aan

De Titan Run is een jaarlijkse obstakelloop in oktober over een uniek parcours van 5 of 10 km in de Lilse Bergen. In principe haalbaar voor iedereen, al komt er heel wat klimwerk en waaghalzerij bij kijken. Op het menu staan onder meer heuveltjes met modderpoelen, een kruipparcours door het slijk, een hindernissentocht door containers, bossen en waterfall tubes.

“Bij Arodo doen we met de collega’s wel eens meer (sportieve) activiteiten buiten de werkuren, maar de Titan Run was voor ons een primeur”, vertelt Wiet van Dongen, team manager mechanical engineering. “Ik heb destijds een aankondiging gedaan in de refter en we hadden zo een groepje van 15 collega’s bij elkaar, klaar om de legendarische wedstrijd tot een goed einde te brengen. Zelfs onze Deense vertegenwoordiger was van de partij. We kozen de variant van 10 km en we gingen ervoor.”

Samen een doel bereiken

De rode draad doorheen de Titan Run is teamwork. Maar dat is geen probleem voor de Arodo collega’s. “Samen een doel bereiken, dat moeten we op het werk ook doen”, gaat Wiet verder. “Tijdens de wedstrijd komt het erop aan om elkaar te helpen en op elkaar te wachten. Het is ook een kwestie van angsten overwinnen, want je springt niet zomaar van een hindernis van 6 m naar beneden.”

Na een 2-tal uur zwoegen zat het erop. Ondanks de modderige omstandigheden kwamen de collega’s met een brede glimlach over de finish. 

Of het fun was? “Zeker en vast, het is voor herhaling vatbaar. Het leuke is dat je ook beter kennismaakt met collega’s die je anders minder vaak ziet op de werkvloer. Het gevoel van samenhorigheid is goed voor de teamspirit.”

Wiet en collega’s denken eraan om in de zomer deel te nemen aan de Titan Swim, een uniek strijdtoneel in het water.

Bekijk hier de video van Arodo @ Titan Run.

Ook interesse om deel uit te maken van zo’n straf team? Bekijk de vacatures en solliciteer bij Arodo!
 

Tags

Datum van inzending

Andere posts over dit thema

“Ook de verpakkingsindustrie evolueert! Arodo wil een voortrekkersrol spelen op vlak van verpakkingsoplossingen op maat. Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.”

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we een e-mail, niemand houdt van spam.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we je een e-mail, niemand houdt van spam.

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back