Verpakkingslijn voor hoogwaardige poeders

Drie machines, één lijn: integrale oplossing op maat.

Bekijk machines

Zo profiteren uw poeders én proces van de machines van Arodo

Het productieproces van poederachtige producten houdt eigenlijk pas op als de afnemer en de eindgebruiker er volledig tevreden over zijn. De verpakking en de logistiek van uw product zijn daarbij van cruciaal belang.

De verpakkingsmachines van Arodo worden daarom volledig op maat samengesteld en specifiek op uw productieproces afgestemd. Dat betekent dat we de kwaliteit van uw poeders bij elke stap maximaal beschermen.

Verpakkingslijn openmond zakken vullen

Dé ideale poederverpakkingslijn bestaat niet. Úw ideale poederverpakkingslijn wel. Onze verpakkingslijn voor het vullen van openmond zakken is samengesteld uit drie samenwerkende machines, ieder op maat voor u samengesteld.

Ontdek onze verpakkingsmachines

Profitibility scan

Uw ideale verpakkingslijn bestaat uit drie machines op maat

Onderstaande drie machines vormen samen een integrale oplossing die volledig gericht is op het verpakken en beschermen van specifiek de hoogwaardige poeders die ú produceert.

Profitibility scan

Zakkenvulmachines

Het verpakken van moeilijk te ontluchten poeders is een kennisintensieve discipline, zeker als de verpakking volledig gesloten moet zijn.

Als enige ter wereld zijn de openmond zakkenvulmachines van Arodo in staat om poeders als cement en melkpoeder volledig luchtdicht én perfect stapelbaar te verpakken.

Naar zakkenvulmachines

Profitibility scan

Palletiseermachines

Veilig en stabiel transport is een voorwaarde om uw poeders met behoud van kwaliteit op de plaats van bestemming te krijgen. Zorgvuldig palletiseren draagt daar in grote mate aan bij.

Naar palletiseermachines

Profitibility scan

Rekhoesmachines

Als uw poeders zijn verpakt en de zakken op pallets zijn geplaatst, is het zaak om deze optimaal te beschermen en voor stabiel transport te zorgen. Daarvoor hebben we hoogwaardige rekhoesmachines ontwikkeld.

Naar rekhoesmachines