Meet the team | Arodo Total Bag-handling
Arodo verpakkingsmachines - Joost Van Aaken
Joost Van Aaken
Algemeen directeur
Joost Van Aaken is sinds april 2019 aangesteld als algemeen directeur van Arodo. Met een achtergrond als mechanical engineer in projectmanagement en leidinggevende functies bij internationale bedrijven in de sector weet hij als geen ander connectie te maken tussen de markt, klant, projecten en techniek. Joost praat met een technische blik, maar brengt ook commerciële ervaring en een groot netwerk mee. Doorlooptijd, productie, eersteklas kwaliteit en service, dat zijn continue aandachtspunten bij de verdere uitbouw van Arodo.
Arodo - Frank Goris, Technisch en commercieel directeur
Frank Goris
Technisch en commercieel directeur
Frank Goris is sinds 1995 actief in een leidinggevende functie bij Arodo. Hij is altijd nauw bij de ontwikkeling van de producten betrokken geweest. Zodoende realiseerde hij samen met het Arodo team vele innovatieve oplossingen voor diverse branches. Zijn sales team vertaalt de noden van de klant naar een gedegen oplossing. Ze verkopen geen machines, maar een werkbaar resultaat
Arodo - Dennis Boesmans, Financieel manager
Dennis Boesmans
Financieel manager
Dennis Boesmans is financieel manager en directielid bij Arodo sinds december 2016. Eerder was hij werkzaam bij Special Fruit NV, waar hij doorgroeide van junior finance medewerker tot business en groepscontroller. Zijn werkwijze is er op gericht om operationele en financiële informatie te vertalen naar analyses die inzicht geven in de aspecten van de bedrijfsvoering om zo gefundeerd beleid te kunnen voeren. Hij streeft ernaar om in combinatie met zijn ervaring en kennis de financiële slagkracht van Arodo te blijven garanderen en verder uit te bouwen, zonder in te grijpen in de kernwaarden van onze organisatie en dit om oplossingen te bieden die resultaat garanderen.
Arodo - Jan-Mathijs van Noort, Sales manager
Jan-Mathijs van Noort
Sales manager
In 1991 startte Jan-Mathijs bij Arodo als binnendienstmonteur, en al vrij snel schakelde hij over op de functie van buitendienstmonteur. Van 1996 tot 2002 legde hij als service manager de fundamenten voor de huidige serviceafdeling van Arodo. Na 1 jaar verkoop binnendienst ging hij aan de slag als sales engineer en groeide hij door tot sales manager Benelux & UK. In zijn periode als binnen- en buitendienstmonteur heeft hij veel ervaring en productkennis opgedaan welke hij vaak gebruikt in het verkooptraject. Bij Arodo koopt u namelijk niet enkel een machine, maar een oplossing voor uw ‘verpakkingsprobleem’, waarbij het resultaat telt.
Arodo - Alex Spaargaren, Sales manager
Alex Spaargaren
Sales manager
Alex maakt sinds 2017 deel uit van het Arodo sales team, waarbij hij direct klanten bedient en ondersteuning biedt aan een deel van het internationale agentennetwerk. Vanaf het begin van zijn carrière is hij actief binnen de verpakkingsbranche waardoor hij bekend is met uiteenlopende industriële processen. Door zijn passie voor verpakkingstechniek slaat hij de brug tussen de wensen van de klant en de bedenkers van de oplossing. Zijn focus ligt op uw verpakkingsvraagstuk.
Stephan Pilger, Sales manager Arodo GmbH Duitsland
Stephan Pilger
Sales manager Arodo GmbH Duitsland
Stephans carrière bij Arodo begon in 2008 met een opleiding tot technisch tekenaar. Daarna werd hij machinebouwingenieur en in een latere fase technisch en commercieel manager van Arodo GmbH. Vanaf januari 2018 ondersteunt hij de verkoop met een functie in external sales. Hierbij kan hij zijn ruime ervaring in projectplanning en ontwikkeling alsook in installatietechniek inzetten om een verpakkingsoplossing op maat van klant, bedrijf en sector voor te stellen.
 
Norbert Pilger, Sales & product support Arodo GmbH Duitsland
Norbert Pilger
Sales & product support Arodo GmbH Duitsland
Norbert startte in 1994 Arodo GmbH in Duitsland op. Zijn jarenlange ervaring in verpakkingstechniek en installatiebouw kwam hierbij goed van pas. Het jonge en flexibele team in het Belgische hoofdkantoor ondersteunde hem bij de vele klantspecifieke oplossingen, zodat binnen de kortste tijd talrijke referenties in uiteenlopende industrieën gerealiseerd konden worden. In zijn huidige functie als 'Sales & product support' is het zijn missie om klanten te adviseren en hen optimale oplossingen te bieden.
Ulrich Kjeldgaard-Knudsen, Sales manager Arodo Scandinavië
Ulrich Kjeldgaard-Knudsen
Sales manager, Arodo Scandinavië
Ulrich is sales manager in Scandinavië sinds 2009. Hij combineert jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche met kennis van intern transport / logistiek. Met zijn technische achtergrond focust hij al bijna 20 jaar op technische projecten. Hij begrijpt de noden van Arodo’s klanten als geen ander. Samen met het professionele team van Arodo bouwt hij producten mét advies en resultaat, dus niet zomaar een ‘machine’.

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back