Over ons | Arodo Total Bag-handling
Onze missie

Het produceren van verpakkingsmachines op maat, volgens een maatschappelijk verantwoord beleid. 
Arodo blijft groeien

Wij leveren zakkenvulmachines, vacuumeerstations, palletisers, rekhoesinstallaties en totale verpakkingslijnen aan bedrijven wereldwijd. Voor elke type product of zak, voor elke activiteit. Van doseren, wegen, afzakken tot paletten met zakgoed, eventueel voorzien van een waterdichte rekhoes. Onze R&D-afdeling staat bekend om haar innovatiekracht, o.a. door baanbrekende ontwikkelingen voor de sector met ons uniek AROVAC-vacuumeersysteem.

Ook internationaal genieten wij een uitstekende reputatie, dankzij verkoopkantoren en agentschappen in Duitsland, Denemarken, Polen, Oostenrijk en Roemenië. In India produceren we binnen een joint-venture met een lokaal bedrijf.

Alles in eigen beheer

Het mooie is: onze vullijnen, palletisers en rekhoesmachines worden volledig in eigen beheer geproduceerd, geassembleerd en uiteindelijk getest met producten van de klant in ons hoofdkantoor in Arendonk (België). Van hieruit waken we zorgvuldig over de kwaliteit. Er vindt altijd een Factory Acceptance Test plaats voordat de machines naar de klant worden getransporteerd. Eenmaal bij u ter plaatse bouwt een team van gespecialiseerde servicemonteurs van Arodo de machine(s) op, om deze vervolgens in bedrijf te stellen en operatortraining te geven.

Groots in service voor verpakkingslijnen

Want Arodo verkoopt geen machines, maar een resultaat voor uw ‘verpakkingsprobleem’. Belangrijk voor ons is dat de machine voldoet aan de eisen waarvoor hij is verkocht. Een sterke serviceafdeling zorgt ervoor dat uw machines optimaal functioneren, en blijven functioneren.

Wat uw verpakkingsproject ook is, wij denken met u mee.
Onze pijlers:
Klantgerichte maatwerkoplossingen
30 jaar ervaring in het oplossen van klantspecifieke problemen
Totale proceslijn in eigen beheer: R&D, productie, assemblage en service
Professionele en deskundige organisatie
Excellente 24/7 service
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Documenten & certificaten
ISO 9001
VCA-VGM

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back