Stages & Duaal leren bij Arodo | Arodo

Stage met zicht op je eerste job

Stage lopen bij Arodo is de kers op de taart van je school- of vakopleiding. Je hebt in het middelbaar een keuze gemaakt en die specialisatie zetten we tijdens je stage gewoon verder. Of beter: we halen het beste in je naar boven zodat je je optimaal kan ontplooien. Je proeft van het werkritme en ontdekt wat je wel en niet fijn vindt. Daar heb je wat aan. Arodo biedt je verder:

  • Een gewaardeerde familiale sfeer waar initiatief, persoonlijke groei en samenwerking gepaard gaan met passie voor techniek en topproducten
  • Een open mixcultuur (BE-NL) met ruimte voor eigen inbreng 
  • Samenwerking met technische experts waarvan je veel kan leren
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimoeilijkheden naar een echte tewerkstelling


Erkend bedrijf voor duaal leren

Enkele dagen per week naar school, enkele dagen werken… het kan bij Arodo. Wij zijn door de overheid erkend voor duaal leren, een geïntegreerd traject in het secundair onderwijs waarbij algemene vorming, beroepsgerichte kennis en werkervaring één geheel vormen. Zowel vanuit Arodo, je school als de overheid word je optimaal ondersteund gedurende de periode van werkplekleren. Je krijgt binnen ons bedrijf een mentor die speciaal is opgeleid om je te begeleiden. Een arbeidsovereenkomst duaal leren gaat gepaard met rechten en plichten die ook andere medewerkers hebben. Het is bovenal een unieke kans om echt werkervaring op te doen.

Momenteel hebben wij een erkenning ‘duaal leren’ voor elektrotechnici. Het ons streven om binnenkort ook een erkenning te behalen voor de richting elektromechanica. Bij Arodo nemen we elke aanvraag in overweging. Wij garanderen een vlotte en discrete procedure.

Klaar voor een stage of werkplek bij een toonaangevende kwaliteitsspeler in de verpakkingsindustrie? Bekijk dan hier wie wij zoeken en stuur je aanvraag naar jobs@arodo.be.

Tags

Post date

More posts about this subject

“The packing industry is constantly evolving! Arodo wants to play a pioneering role in the field of packaging solutions according to requirements. We will be happy to keep you up to date on the latest developments in our newsletter.”

Subscribe to our newsletter

Access to news, sales and offer changes in one package. Comfortably and occasionally to your email. Nobody likes spam.

Keep in touch

Access to news, sales and offer changes in one package. Comfortably and occasionally to your email. Nobody likes spam.

Let us call you

Please enter your name and phone number (including country code).
We'll call you as soon as possible.

Call me back