Nieuwe eigenaar voor Arodo | Arodo Total Bag-Handling
Er waait een dynamische wind door Arodo. Enkele maanden geleden maakten we kennis met nieuw algemeen directeur Joost Van Aaken die de hoogtechnologische expertise van het bedrijf op vlak van verpakkingsmachines verder wil uitdragen en internationaliseren. Het team zit op koers en de productie draait op kruissnelheid, en dat uit zich in verschillende vacatures. Het is ook onder de vleugels van Joost Van Aaken dat er nu een overname is gerealiseerd.

Verdere impuls door overname
“Dat we op zoek waren naar een overnemer is voor de meeste collega’s geen verrassing”, meldt Joost. “Na het overlijden van voormalig eigenaar Henk Mariën wilde de familie het bedrijf graag overlaten aan een kandidaat met potentieel. Een ondernemer met bewezen track record die Arodo mee de toekomst in kan loodsen. Onlangs diende die zich aan. De gesprekken liepen goed en de overname is rond.”
Het is Filip Rochette via zijn Holding Filroc BV die eigenaar wordt van Arodo. Geboren en getogen in de Kempen,  een gevestigde waarde in de machinebouw die internationaal actief was in industriële installaties. “Met Filip krijgt Arodo een extra impuls en volop steun om op internationaal en technologisch vlak voor klanten het verschil te blijven maken”, besluit Joost. “Verder verandert er eigenlijk weinig. Arodo blijft Arodo, met hoofdkantoor in Arendonk. Een hele geruststelling voor onze medewerkers, die het volste vertrouwen krijgen om onze gezamenlijke groeiambities verder te zetten.” Joost blijft uiteraard aan boord als directeur.

We wensen Filip veel succes!


Vragen? Contacteer ons!

Tags

Datum van inzending

Andere posts over dit thema

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back