Grosspack en Arodo, samen sterk in machinebouw in Oostenrijk | Arodo
Verpakkingsmachines mét service (en technische knowhow)

Grosspack is het bedrijf van Erwin Gross, goed voor 40 jaar technische knowhow in de verpakkingsindustrie. Want Erwin begon zijn carrière in een technische functie en rolde dan in de sales. Sinds 20 jaar helpt hij zijn klanten verder met verpakkingsoplossingen van Arodo, vooral in de sectoren agricultuur, feed, food en recent ook de bouw.

“In Oostenrijk is het voor bedrijven vaak niet eenvoudig om technisch personeel te vinden”, vertelt Erwin. “Klanten appreciëren onze doorgedreven technische kennis. Een storing, een nieuw onderdeel of een volledig nieuwe machine… wij lossen het op en begeleiden hen van A tot Z.”

Het mooie is dat Grosspack net zoals wij verpakkingsoplossingen op maat aanbiedt. Erwin verkoopt niet zomaar verpakkingsmachines, maar ‘machines mét service’. 

De roep naar Arendonk

Eenmaal een project concreter wordt, zie je Erwin wel eens in Arendonk met een Oostenrijke klant. “Daarmee scoor ik altijd”, zegt Erwin. “De werkhal, het team en uiteraard de verpakkingslijnen in opbouw laten altijd een zeer positieve indruk na op klanten. Voor mezelf voelt het als thuiskomen en na zoveel jaren ken ik uiteraard ook veel mensen. Het is al een mooie tijd geweest, samen met Arodo.”

De gerealiseerde projecten liegen er niet om. Een voorbeeld is een recente opdracht bij Garant dierenvoeding. Voor hen bouwden we verschillende afzakmachines en palletisers. Bij Lasselsberger Group (bouw) leverden we een op maat ontwikkelde machine voor het verpakken van polystyreen bolletjes in zakken. En ook de komende maanden is het orderboek goed gevuld, met o.a. een afzakmachine voor RWA en Likra. Engineering en productie gebeuren door de collega’s in Arendonk, terwijl Grosspack zelf instaat voor de installatie, service en support. Al gebeurt alles in nauw overleg.

Tja: dat ‘Kompetent Verpacken’… Grosspack maakt het helemaal waar.

Vragen over verpakkingsoplossingen voor uw branche? Contacteer ons

Tags

Datum van inzending

Andere posts over dit thema

“Ook de verpakkingsindustrie evolueert! Arodo wil een voortrekkersrol spelen op vlak van verpakkingsoplossingen op maat. Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.”

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we een e-mail, niemand houdt van spam.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we je een e-mail, niemand houdt van spam.

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back