Arodo op FachPack 2019 | Arodo Total Bag-Handling
Op FachPack vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent… of het nu de ideale verpakkingsoplossing is voor uw product of de beste zakkenvulmachine op de markt. U kan er terecht bij meer dan 1600 exposanten, die er samen voor zorgen dat u een 360° zicht krijgt op de gehele verpakkingsindustrie. Grijp uw kans om kennis te maken met experten en besluitvormers van de belangrijkste industrieën.

Duurzaamheid en milieu
Dit jaar ligt de rode draad voor de hand: duurzaamheid en milieuvriendelijke verpakking vormen onbetwistbaar het hoofdthema van deze veelbelovende editie. Die focus wordt nog versterkt door de recente wijziging van de verpakkingswetgeving in Duitsland en door de Europese Plastic Strategy. Op verschillende standen zal u daar meer over te weten komen, en ook tijdens lezingen en speciale demonstraties komt dit onderwerp ruimschoots aan bod. 

Arodo staat u te woord
Arodo is een trouwe exposant op FachPack, temeer omdat het een zeer professionele en gespecialiseerde vakbeurs is met niet minder dan Europese dimensies. Hier ontmoeten wij internationale klanten en prospecten. Kom ons bezoeken en wij vertellen u graag meer over onze sectorspecifieke verpakkingsoplossingen. Onze machines vinden hun toepassing in diverse markten zoals in de bouw, chemie, food, feed, agricultuur enz. Met onze verpakkingsmachines komen we tegemoet aan de eisen op vlak van ontwerp en uitvoering van de meest uiteenlopende productsoorten. 

En wat duurzaamheid betreft kunnen wij u alvast geruststellen, dat zit in het DNA van onze onderneming, net zoals kwaliteit en veiligheid. Kom het zelf ontdekken in hal 3, stand 108.

We hopen je op FachPack te ontmoeten. Tot dan!

Stephan Pilger - Sales manager Duitsland
Jan-Mathijs van Noort - Sales manager Benelux & UK
 

Tags

Datum van inzending

Andere posts over dit thema

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back