Arodo op Empack en Powtech | Arodo Total Bag-Handling
Arodo op Empack

Op 3 en 4 april vind je ons op Empack in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch, waar tegelijkertijd de vakbeurzen Logistics & Distribution en Automation plaatsvinden. Empack is the place to be voor alle ontwikkelingen op gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en label & print oplossingen. Tijdens deze 17de editie ligt de focus op plastics recycling, samenwerking in de keten en het veranderende retaillandschap. 

Ons aanbod past perfect binnen dit plaatje. We vertellen er graag alles over op onze stand, maar hier alvast een voorproefje:

Recycling & materiaalkeuze
Al jarenlang zijn wij wereldwijd toonaangevend in klantgerichte verpakkingsoplossingen die je helpen om materialen duurzaam en kostenbesparend te verpakken. We ontwikkelden hiervoor o.a. het unieke systeem AROVAC voor vacuüm verpakken. 

Food & health safety
Voor het veilig verpakken van voedingsmiddelen leveren wij machines die de richtlijnen respecteren van de EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group). Hierdoor worden de risicogebieden van bacteriënaangroei en productcontaminatie verkleind.

Agile productie 
We streven ernaar snel in te spelen op de variërende klantvraag en we kunnen machines voorzien waarop combinaties van modules worden geïnstalleerd. Denk aan de verwerking van zowel papieren & PE zakken, twee vulmonden voor gescheiden productstromen, combinatie van doseerunits en meerdere sluitsystemen op één machine.

Praktisch: Empack Den Bosch - 3 en 4 april - Stand E1365

Contacteer ons voor gratis toegangskaarten: Jan van Noort –  jan.van.noort@arodo.be 

Arodo op Powtech

Op 9 april opent Powtech de deuren, het internationale topevent voor poeder-, korrel en stortgoedtechnologieën. De beurs weerspiegelt de huidige stand van de techniek in de mechanische verwerkingstechnologieën en instrumentatie. Ze biedt een uniek overzicht van een verscheidenheid aan industrieën van glas, bouwmaterialen en papier tot farmaceutische producten, chemicaliën en voedingsmiddelen. Dit jaar vinden er gespecialiseerde fora plaats voor food, chemistry en pharma.

Wie op zoek is naar baanbrekende innovaties in verkleinen, coaten, mengen, transporteren, doseren, granuleren of verpakken… vindt hier absoluut zijn gading. Als vooruitstrevende speler op vlak van vernieuwende verpakkingstechnologie tekenen we ook dit jaar present als exposant; vorig jaar waren we nog vertegenwoordigd op Powtech India.

Want poeder, korrels, stortgoederen en vloeistoffen duurzaam verpakken vraagt om de nodige expertise. Met 30 jaar ervaring op zak zijn wij je ideale partner voor advies en productie van verpakkingsmachines op maat. Voor nagenoeg elk type product kunnen machines worden gebouwd. Door eigen ontwikkelingen hebbe­n­ we bovendien een specialisme opgebouwd in vacuüm verpakken, o.a. voor food, chemistry en pharma. Bezoek onze stand voor meer informatie. 

Powtech Nuremberg – 9, 10 en 11 april - Stand 1-328

Contacteer ons voor gratis toegangskaarten: Stephan Pilger –  s.pilger@arodo.de
 

Tags

Datum van inzending

Andere posts over dit thema

“Ook de verpakkingsindustrie evolueert! Arodo wil een voortrekkersrol spelen op vlak van verpakkingsoplossingen op maat. Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.”

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we een e-mail, niemand houdt van spam.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we je een e-mail, niemand houdt van spam.

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back