Blog | Arodo Total Bag-handling

Zoeken op tags

Oudere blogberichten

Ontmoet Arodo op Solids Rotterdam – 2 & 3 oktober 2019
Op 2 en 3 oktober vind je Arodo op Solids in Rotterdam Ahoy. Deze vakbeurs is dé referentie voor
specialisten in bewerking, opslag en transport van droge bulkgoederen. Kom eens langs op onze
12 / 09 / 2019
Nieuwe eigenaar voor Arodo
Arodo verpakkingsmachines heeft een nieuwe eigenaar, voor klanten en personeel verandert er niets. Samen draagt het team het hoogtechnologische en internationale karakter verder uit.
14 / 08 / 2019
Arodo op FachPack 2019 van 24 tot 26 september 2019 in Neurenberg, Duitsland
Als vooraanstaand leverancier van verpakkingsmachines op maat zal het Arodo team ook dit jaar aanwezig zijn op FachPack. Deze vakbeurs is de hoogmis voor iedereen die in de verpakkingssector actief is...
04 / 07 / 2019
Technische tip 2 - De nauwkeurigheid van doseersystemen bij het verpakken van bulk- en stortgoederen in zakken
Als vervolg op onze vorige blog waarin we het samenspel tussen doseer- en weegsysteem hebben besproken, gaan we in deze blog verder in op de nauwkeurigheid van de netto en bruto doseersystemen.
28 / 06 / 2019
H.Essers vult zakken kunststofgranulaten met verpakkingslijn van Arodo
Een verpakkingsmachine bouwen op maat van een logistiek dienstverlener. Arodo deed het voor H.Essers, toonaangevend op vlak van transport, warehousing en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceuti...
14 / 06 / 2019
Arodo allround servicemonteur: een veelzijdig vak
Een boeiende job in de wereld van verpakkingsmachinebouw, vaak met internationale allure, optimale zelfstandigheid en flexibiliteit: dat is waarvoor je tekent als allround servicemonteur bij Arodo. De...
20 / 05 / 2019
“Ook de verpakkingsindustrie evolueert! Arodo wil een voortrekkersrol spelen op vlak van verpakkingsoplossingen op maat. Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.”

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we een e-mail, niemand houdt van spam.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, wijzigingen en aanbiedingen in één pakket. Enkel bij interessante nieuwtjes bezorgen we je een e-mail, niemand houdt van spam.

We contacteren u graag!

Voer alsjeblieft uw naam en telefoon nummer (inclusief landnummer) in.
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Call me back